Україна, Київська область, м. Біла Церква, вул. Ігоря Зінича 7
Карта проїзду

Сучасний ультразвуковий сканер в Білій Церкві

Бути жінкою...
Кохати, працювати, піклуватись про тих хто поруч. Нести у всесвіт красу і нове життя. Священна місія. Місія, якій перешкоджає багато факторів. Економіка, екологія, суспільна думка і банальний, але природний страх. Страх, що щось не вийде, щось піде не так. Жінка – альфа і омега життя, щоб там не казали шовіністи. Її здоров’я – запорука, як би це пафосно не звучало, майбутнього нації. Що турбує жінку з юності і до самісінької старості? Її можливість бути справжньою жінкою. Виконувати свою місію – розквітати, народжувати дітей, мати змогу виростити цих дітей і мати змогу тішитись онуками. Мати змогу кохати і бути коханою. Мати можливість реалізувати себе у улюбленій справі. Жіноче здоров’я, дражлива тема. Про нього жінки говорять лише між собою, та ще з лікарем, якому довіряють. Може і дарма вони так роблять, бо їхні чоловіки не усвідомлюють важливості саме цього аспекту життя.
Я відвідала дуже цікавий захід – презентацію нового апарату УЗО марки Toshiba, 2016 року випуску, в міській жіночій консультації. Ну що б здавалася такого? Але я добре усвідомлюю, що таке – бути жінкою. Я проходила через всі, притаманні нам, тривоги і сумніви.
Спочатку було бажання розповісти про якість нового апарату. Про те, що це новітня розробка японських спеціалістів, зроблена саме в Японії. Про те, що міський бюджет виділив 2,5 млн гривень на закупівлю найкращого в місті апарату, через тендер. Про те, що апарат дозволяє лікареві бачити неймовірні речі і найприхованіші патології. Про те, що лікар може працювати на ньому довго і плідно тому, що якість екрану дозволяє очам не втомлюватись. І подякувати міському голові і депутатському корпусу за подарунок консультації. Але потім я почула лікарів. Почула жінок. Почула себе. І хочу сказати трішки інше.
Це шалена відповідальність – коли лікар відповідає відразу за два життя. Це неймовірне полегшення, коли жінка впевнено йде до лікаря, знаючи що обстеження буде проведене апаратом найвищої якості. Це дуже знаково, коли лікарка дарує квіти міському голові з вдячністю, від імені всіх жінок міста. Квіти для тих чоловіків, які розуміють, що жінка – майбутнє всього сущого і немає нічого важливішого ніж її здоров’я.
 
А ще я побачила на моніторі малесеньку, напівпрозору ручку, з п’ятьма тендітними пальчиками. І сердечко, що швидко калатало, показуючи що воно працює і живе на всю можливу повноту. А лікар посміхнулася, повернула монітор до майбутньої матусі і промовила. «Все прекрасно, без патологій, і чудово, що вже розвинений смоктальний рефлекс» А майбутня матуся видихнула, забула про свої страхи і нишком втираючи сльозу втіхи, просто насолоджувалася тією картинкою.
 
В Білій Церкві життя продовжуватиметься. Дякуємо за це жінкам і тим чоловікам, які розуміють, наскільки це важливо і відповідально – бути жінкою.
Леся Поліщук
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: