Україна, Київська область, м. Біла Церква, вул. Ігоря Зінича 7
Карта проїзду

Перший документ – через добу після народження

 

28 лютого в Білоцерківському пологовому будинку відбулося урочисте вручення молодим батькам свідоцтв про народження їхніх дітей.

Народний депутат України Хвича Мепарішвілі , начальник головного територіального управління юстиції у Київській області Олексій Шевченко та його заступник - начальник Управління державної реєстрації  Олег Кужелєв, заступник міського голови Ольга Настіна та начальник Білоцерківського міського ДРАЦС Оксана Савченко, завітали до пологового будинку з метою перевірки впровадження реформи державного управління, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 474-р.

 В рамках реформ, що впроваджуються державою задля спрощення системи документообігу і реєстрації, свідоцтво про народження можна отримати впродовж доби після пологів, за умови надання батьками необхідних документів.

Поважні гості зазначили про важливість даних кроків у впровадженні Стратегії реформування державного управління, наголосили на всебічній підтримці з боку державної влади подальших реформ і якісних змін.

Всі присутні дійшли до згоди, що такі кроки є значним полегшенням надмірного адміністративного навантаження на громадян.

Молодих мам всі вітали щирими побажаннями здоров’я і щастя їм і їхнім малюкам. Користуючись нагодою представники органів влади особисто вручили свідоцтва про народження нових громадян України їхнім батькам,  додавши при цьому від себе подарунки і квіти для маленьких українців та їхніх матусь.

 
 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: