Україна, Київська область, м. Біла Церква, вул. Ігоря Зінича 7
Карта проїзду

Міський голова привітав молоді родини з народженням немовлят

 

19 грудня в Білоцерківському пологовому будинку відбулося вручення свідоцтв про народження дітей.

Вручив свідоцтва батькам немовлят міський голова Геннадій Дикий. Він привітав родини з первістками та побажав новонародженим міцного здоров`я, а сім`ям благополуччя. Запевнив, що турбота про молоді сім`ї та їх підтримка є одним з пріоритетних завдань міської влади.

 «Я переконаний, що ви виховаєте достойний громадян як нашого міста так і держави в цілому», - звернувся до батьків новонароджених міський голова.

Родинам були вручені цінні подарунки та квіти.

Того ж дня, міський голова Геннадій Дикий відзначив п’ять родин міста, в яких нещодавно  народилися двійні. Привітав присутніх на заході батьків з народженням двійнят, побажав їм та їхнім дітям міцного здоров’я та запевнив, що в подальшому міською владою буде надаватися підтримка таким сім’ям.

Родинам двійнят було вручено подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, матеріальну допомогу у вигляді дитячих колясок та квіти.

В заходах взяли участь заступник міського голови Ольга Настіна, представники департаменту юстиції Київської обласної державної адміністрації, радник міського голови Микола Антонюк, начальник управління охорони здоров»я міської ради Павло Маслянко, головний лікар Білоцерківському пологовому будинку Анатолій Бондар та представники місцевих ЗМІ.

 

 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: